4 juli 2023

Je zzp-verzekering geregeld dankzij de samenwerking met Alicia

Goed nieuws! Rompslomp.nl is een partnership aangegaan met Alicia Insurance, een innovatieve aanbieder van verzekeringen die specifiek zijn samengesteld voor zelfstandige ondernemers. Het doel van de samenwerking is om onze klanten makkelijk dekking te bieden voor bedrijfsrisico’s.

In het Apps & Deals Center vind je het aanbod. Je kunt daar doorklikken naar het portaal van Alicia. Op basis van je beroep zie je welke verzekeringen er voor jou beschikbaar zijn. Kies de verzekering die bij je past, beantwoord de vragen en Alicia regelt de rest. De volgende dag ben je verzekerd, zonder vast te zitten aan een jaarcontract!

Waarom verzekeren?

Als zzp'er heb jij de touwtjes in handen. Dat geeft veel vrijheid, maar ook verantwoordelijkheid. Want als het een keer mis gaat, heb je niet automatisch een vangnet. Vanuit politiek Den Haag wordt daarom ook veel aandacht aan de kwestie gegeven.

Alicia maakt verzekeringen voor zzp'ers, met passende en flexibele dekking. Op die manier ben jij voorbereid op tegenslagen, en kun je zorgeloos blijven ondernemen. Rompslomp.nl en Alicia versterken elkaar met oplossingen die specifiek zijn ontworpen om zzp'ers te helpen bij een gezonde bedrijfsvoering. Zo kunnen zelfstandige ondernemers zich concentreren op hun kernactiviteiten, in plaats van kostbare tijd te besteden aan administratie.

Over Alicia - flexibele verzekeringen voor zzp’ers

Alicia is een insurtech (digitale verzekeraar) met een missie. Een te grote groep zzp'ers gaat namelijk onverzekerd aan het werk. Door passende, flexibele verzekeringen te integreren in online platformen zoals Rompslomp wil Alicia dit probleem oplossen. Meer informatie vind je bij het Apps & Deals Center.

Alicia biedt verzekeringen voor onder andere bedrijfsaansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid, workations, rechtsbijstand en ongevallen—afgestemd op de behoeften van zzp’ers. Zo ben je als ondernemer beschermd tegen onverwachte gebeurtenissen en financiële risico’s.

Ons hart klopt voor de zzp’er

Bij Rompslomp.nl staat de zelfstandige ondernemer centraal. We zetten ons sinds de start van ons bedrijf elke dag in om klanten te helpen bij wat zij het liefste doen: ondernemen. Onze expertise ligt bij software voor de boekhouding. Tegelijkertijd kijken we in ons netwerk hoe we de zzp’er verder kunnen helpen bij het bouwen aan een succesvolle, gezonde onderneming. Het partnership met Alicia Insurance is daar een mooi voorbeeld van. We houden onze ogen en oren altijd open voor samenwerkingen waar onze zzp’ers voordeel bij hebben!

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.