Boekhouden
1 juni 2015

Online boekhoudprogramma voor freelancers en zzp'ers: Rompslomp is gelanceerd

Vanaf vandaag is het mogelijk voor freelancers en zzp'ers om hun boekhouding te doen met Rompslomp.nl. De naam Rompslomp staat symbool voor de rompslomp die een administratie naast de normale werkzaamheden van een freelancer / zzp'er met zich mee kan brengen. 

Veel ondernemers maken hun nog met Word of Excel, maar dat is niet meer van deze tijd. Rompslomp wil deze ondernemers helpen om door middel van een web app, heel gemakkelijk facturen te kunnen maken. Het mooie is, dat deze facturen ook gelijk in de boekhouding worden gezet, zodat er altijd een mooie inzichtelijk winst- en verliesrekening en balans kan worden bekeken met mooie grafieken. Zo krijg je als freelancer / zzp'er een stuk meer inzicht.

"Het programma geeft veel inzicht en een factuur maak ik binnen 2 minuten.", zegt Rob die Rompslomp.nl nu een aantal maanden als testgebruiker heeft gebruikt. "Het mooie is dat ik de facturen direct vanuit Rompslomp kan mailen naar mijn klanten, en dat is echt heel gemakkelijk.". Andere features van Rompslomp zijn, de urenregistratie, en bankmutaties die automatisch geïmporteerd kunnen worden, maar bovenal is het toch de gebruiksvriendelijkheid waar Rompslomp zich op richt. "Je wilt gewoon niet langer dan noodzakelijk met je boekhouding bezig zijn...", zegt de oprichter van Rompslomp, Jaap van der Meer.

Rompslomp.nl heeft als speerpunt dat het specifiek geschikt is voor freelancers en zzp'ers. Dit betekent een overzichtelijk boekhoudprogramma zonder moeilijke onnodige functionaliteiten. Maar er zijn ook gewoon bv's die hun boekhouding met Rompslomp doen, omdat het gewoon heel makkelijk werkt. De onderwijs startup Eduapp.nl gebruikt bijvoorbeeld Rompslomp om hun abonnementen te registreren.

De online boekhoudmarkt, heeft veel concurrentie, maar Rompslomp lijkt de goede toon te hebben gevonden om deze markt aan te spreken. Het programma is ontwikkeld door freelancers zelf, zodat het exact op de wensen van de klant in kan spelen. Het kantoor van Rompslomp is gevestigd in Utrecht, vanwaar hard wordt ontwikkeld aan nieuwe features. Een gratis account aanmaken kan op: rompslomp.nl.

Geschreven door Team Rompslomp

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.