16 maart 2020

Berichtgeving omtrent COVID-19

Beste Rompslomp gebruikers,

Net zoals bij ons, is het jullie vast ook niet ontgaan. De COVID-19 uitbraak in Nederland en de maatregelen die ons kabinet van kracht heeft gesteld tot minstens 06-04-2020.

Wij - zeker als ondernemer - begrijpen als geen ander dat het voor veel bedrijven, organisaties, ZZP’ers en MKB’s een turbulente tijd is en dat dit tot verschillende financiële en economische uitdagingen zal leiden. Wij zullen ons als boekhoudsoftware zoveel mogelijk voor jullie inzetten om deze tijd goed door te komen. Ons platform blijft vanzelfsprekend beschikbaar en je kan met vragen terecht bij onze supportdesk: support@rompslomp.nl. Wij doen ons uiterste best om jouw vraag op kantoordagen binnen 24 uur te beantwoorden.

Kom in contact met andere ondernemers

Ook hebben wij een Slack-kanaal in het leven geroepen, waar iedereen vrij is om zich aan te melden om in contact te komen met andere ondernemers. Voor tips, een hart onder de riem of gewoon een goed gesprek. Dit kan met ons, maar ook met elke andere Rompslomp gebruiker. Slack is een online tool waarin je gemakkelijk met teams kunt communiceren en samenwerken.

Klik hier om je aan te melden

Over je Rompslomp factuur

Onze abonnementen worden door middel van automatische incasso in rekening gebracht. Mocht je door de betaling van jouw abonnement in financiële problemen komen of heb je extra tijd nodig, dan hebben wij hier alle begrip voor. Stuur dan gerust een e-mail naar support@rompslomp.nl om uitstel van betaling aan te vragen.

Volg ons ook op Facebook en/of Instagram! Omdat we zelf vanuit onze ondernemersgeest graag geïnformeerd blijven, zullen we op zowel ons platform, als op Facebook en Instagram waardevolle blogs, artikelen en andere nieuwsberichten delen die jullie wellicht ook zullen verder helpen.

We wensen ieder een goede gezondheid toe!

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.