10 juli 2018

Sneller betalingen 'Auto-inboeken'

De btw-aangifte van het tweede kwartaal moet weer gedaan worden. Dat betekent dat je boekhouding weer bijgewerkt moet worden. Om je dit nu nog wat makkelijker en sneller te laten doen hebben we een gave nieuwe feature ontwikkelt, namelijk onze "Automatische inboekvoorstel" functie.

Automatische inboekvoorstellen

Wanneer jij betalingen invoert in Rompslomp dan moet je deze betalingen altijd nog inboeken. Dit inboeken kan nu een stuk sneller gaan doordat we deze functie een stuk slimmer hebben gemaakt. Rompslomp leert nu namelijk van de voorgaande boekingen die jij gedaan hebt en komt op basis daarvan met "Automatische inboekvoorstellen". Ben je het eens met het voorstel dan druk je op inboeken en klaar is kees! Dit ziet er als volgt uit:

Automatisch inboekvoorstel

Hoe komen we aan automatische inboekvoorstellen?

  • Als er een uitgave open staat en het bedrag komt overeen, wordt voorgesteld om deze te koppelen.
  • Als er een factuur open staat, en in de omschrijving de betaling het factuurnummer van de factuur staat, wordt voorgesteld om deze te koppelen.
  • Als er een betaling is vanaf een rekeningnummer waar al een keer een boeking of uitgave mee gemaakt is dan wordt deze boeking / uitgave gebruikt om een nieuwe boeking /uitgave mee voor te stellen.

Op deze manier boek je dus super snel betalingen in die vaker in jouw boekhoudingen terugkomen. We hopen dat je er mee overweg kunt en dat het boekhouden voor jou weer een stuk aangenamer wordt.

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.