12 december 2022

Onze bijdrage aan Green Friday

De meest bekende winkeldag met hoge kortingen, is uitgegroeid tot een zwarte dag voor klimaat en milieu. Rompslomp heeft op 25 november niet meegedaan met Black Friday.

Wat deden wij dan wel? Wij hebben de aarde bomen gegeven!

Wij deden weer mee aan Green Friday, via Trees for All. Dit is de tegenhanger van Black Friday. Al een aantal jaar zijn wij bomenpartner bij Trees for All en ook dit jaar hebben wij middels een donatie weer 50 bomen geplant. Dat betekent, met onze 200 bomen dit jaar en 374 in totaal, dat er al een aardig Rompslomp bos ontstaat.

Green Friday Dankzij het  succes van Trees for All tijdens Green Friday , hebben zij minimaal 20.553 bomen kunnen planten. De komende maanden zal Brabants Landschap verder gaan met het planten van de bomen in het Green Friday Forest in Noord-Brabant. De bomen krijgen een plek op voormalige landbouwgrond. De helft van de bomen gaan naar een herbebossingsproject op Borneo. Borneo Nature Foundation zal de bomen op Borneo planten, samen met de lokale bevolking. Zo herstellen we het tropisch regenwoud en daarmee het leefgebied van de bedreigde orang-oetan.
 
Ben je benieuwd hoe wij werken aan succesvol duurzaam ondernemen? Je leest onze initiatieven  hier . Want duurzaamheid is sinds de start van Rompslomp een belangrijk speerpunt.
 
Natuurlijk willen wij ál onze huidige gebruikers bedanken. Mede dankzij jullie kunnen wij dit realiseren.

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.