12 februari 2024

Nieuw: koppeling YesHugo voor automatische rittenregistratie

Laat al je ritten voortaan met behulp van de nieuwe koppeling tussen YesHugo en Rompslomp automatisch in je boekhouding opnemen. Dat voorkomt dat je ritten zelf handmatig in je administratie moet plaatsen. Daarnaast voldoet je kilometerregistratie zo aan alle eisen van de Belastingdienst. En je maakt met slechts één klik een export van elke rit. Je factureert zo snel en transparant al je gereden kilometers aan je opdrachtgevers. 

Fiscusproof kilometerregistratie zonder gedoe
Als zzp'er kun je flink besparen met een goede kilometerregistratie. Wie jaarlijks minder dan 500 privékilometers rijdt, hoeft immers geen bijtelling te betalen. Maar let op, de Belastingdienst kan wel  steekproefsgewijs je gereden kilometers controleren. Daarom is het belangrijk om nauwkeurig bij te houden welke ritten zakelijk zijn en welke privé. De samenwerking tussen YesHugo en Rompslomp maakt dit een stuk eenvoudiger!

Nauwkeurige rittenadministratie in je boekhouding
Met YesHugo wordt de locatie van je auto om de paar seconden met behulp van GPS bepaald en verzonden. Dit wordt omgezet in een nauwkeurige en betrouwbare rittenadministratie. Zie per rit o.a. de datum, begin- en eindstand van je kilometerteller, vertrek- en aankomstadres en de gereden route (op de kaart). Dit bespaart je veel tijd en moeite! Je hoeft je rittenadministratie niet langer handmatig bij te houden, vermindert het risico op fouten en voorkomt dubbele invoer. Voortaan kun je deze tijd besteden aan andere belangrijke zaken!

Direct beschikbaar
De integratie tussen YesHugo en Rompslomp is direct beschikbaar voor gebruikers van beide oplossingen. Naast deze samenwerking biedt YesHugo ook andere handige oplossingen aan, zoals inzicht in live locaties en analyse van rijgedrag.

Probeer Rompslomp een maand gratis
Wil je Rompslomp liever eerst op je gemak uitproberen zonder ergens aan vast te zitten? Maak direct een account aan en gebruik Rompslomp Professional een maand lang gratis. Na 30 dagen wordt dit automatisch omgezet naar een Rompslomp Gratis pakket. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.