11 januari 2024

Starter en Basic pakketten later beschikbaar

Zoals je misschien al weet introduceren we in februari het nieuwe abonnementsmodel! Onze pakketten worden eenvoudiger, duidelijker en meer toegespitst op de groeifase waar jouw onderneming in zit. Over de introductie hebben we een klein nieuwtje.

Onze 'Starter' en 'Basic' pakketten hebben iets meer tijd nodig in de keuken. Vanaf 1 februari 2024 zullen deze pakketten nog niet beschikbaar zijn. Maar geen zorgen, dit is slechts een tijdelijke vertraging! Heb je een Gratis pakket, dan hou je die gewoon. Dus je kunt daarmee gewoon doorwerken zoals je gewend bent.

Waarom de vertraging? Nou, we willen zeker weten dat als we iets leveren, het ook echt top is. Ons team werkt keihard om deze pakketten te perfectioneren. We gaan niet over één nacht ijs – jouw boekhoudervaring moet immers top zijn.

Natuurlijk zie je de andere fonkelnieuwe pakketten wel tevoorschijn komen op 1 februari. De nieuwe pakketten die vanaf dag 1 verkrijgbaar zijn kun je op deze pagina bekijken. 

Kan je niet wachten tot je met het Starter of Basic pakket kunt werken? Wil je een berichtje krijgen zodra ze beschikbaar zijn? Meld je dan aan via de onderstaande knop om een update te krijgen zodra de pakketten gereed zijn. En weet dat ons team achter de schermen hard aan het werk is om jou de beste boekhoudervaring te geven!

Deze mailinglijst wordt alleen gebruikt voor updates over de nieuwe pakketten. Je krijgt alleen andere mails van ons wanneer je ook op een andere lijst staat. Afmelden kan altijd via het linkje onderaan onze mails. Je krijgt ook de optie om je in te schrijven voor marketing mails, maar dit is niet verplicht.

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.