25 mei 2022

Lancering van Apps & Deals center

Naast dat we boekhouden voor jou zo aangenaam mogelijk willen maken vinden we het ook belangrijk om jou verder te helpen met ondernemen. Daarom hebben we het Apps & Deals center gemaakt. Je kunt er namelijk handige integraties met andere software vinden, waardoor je veel tijd kunt besparen. Daarnaast geven we je unieke (korting) deals van onze partners en mede-Rompslomp-gebruikers.

apps & deals

Alle software integraties in een overzicht

Met het Apps gedeelte in het center geven we je een helder overzicht van apps en software waarmee je je Rompslomp boekhouding kunt koppelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een koppeling van jouw webshop met je boekhouding. Er komen steeds meer integraties met Rompslomp, vandaar dat we jou een handig overzicht willen geven. Bekijk alle Deals in het Apps & Deals center

Unieke ondernemer deals

Als ondernemer heb je natuurlijk een goed boekhoudprogramma nodig, maar dat is lang niet alles. Denk bijvoorbeeld aan verzekeringen, telefonie, juridische hulp, bankrekening, website en nog veel meer. We zijn speciaal voor jou op zoek gegaan naar kwalitatieve partners en hebben hier exclusieve kortingen gevraagd voor alle Rompslomp'ers.
Bekijk alle Deals in het Apps & Deals center

Zet ook jouw deal in ons center

Bied jij ook een dienst of service aan dat interessant is voor andere ondernemers? Je kunt je unieke deal zelf aanmaken en we zullen dan keuren of we je deal kunnen plaatsen. Op deze manier helpen we elkaar!

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.