17 oktober 2018

Laat je offertes nu ook digitaal ondertekenen

We hebben deze week toegevoegd dat je je offertes ook digitaal kunt laten ondertekenen. Op deze manier wordt het milieu gespaard, en hoef jij minder lang te wachten op het akkoord op je offerte. Je hebt hier wel een Rompslomp PRO of PREMIUM pakket voor nodig. Benieuwd hoe dit werkt? We laten het even kort aan je zien.

Voeg je eigen handtekening gemakkelijk online toe

Bij je lay-out is het nu mogelijk om je eigen handtekening toe te voegen zodat deze standaard op je offertes komt te staan. Dit ziet er dan zo uit:

Eigen handtekening vooraf op offerte

Je maakt binnen één druk op de knop een ondertekenlink aan, welke ook automatisch mee wordt gestuurd in de mail als je de offerte vanuit Rompslomp verstuurt.

Offerte versturen met ondertekenlink

Je contact krijgt de offerte te zien en kan deze online tekenen

Je contact kan in de mail van jouw offerte doorklikken op de ondertekenlink en deze krijgt dan online de offerte te zien en kan deze direct tekenen. Zelf benieuwd hoe dit eruit ziet? Je kunt dit ten alle tijden inzien door op de knop "Openen in een nieuw venster" te klikken op je offerte zelf. Hier zie je zo'n voorbeeld:

Voorbeeld ondertekenlink in nieuw venster

Zodra je klant heeft ondertekent, zal jij een melding in je mail ontvangen en is je offerte automatisch bijgewerkt met de handtekening van je klant. Veel plezier met deze nieuwe functionaliteit!

Wil je weten hoe dit precies allemaal in zijn werk gaat? Lees het in onze support sectie

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.