16 oktober 2015

Offertes maken in je boekhoudprogramma

We hebben deze week toegevoegd dat je offertes kunt maken vanuit Rompslomp. We kregen veel vragen van ondernemers die graag offertes wilden maken, dit was tot voor kort nog niet mogelijk met Rompslomp. We hebben naar aanleiding van alle feedback een plan gemaakt om offertes te implementeren en dit staat vanaf vandaag online.

Offertes maken vanuit je online boekhouding

De functionaliteiten

Een offerte maken werkt op dezelfde manier als het maken van een factuur. Het verschil is natuurlijk dat je offertes niet in je boekhouding worden opgenomen in de zin dat ze geen rekeningen muteren. Als je een offerte aanmaakt, kun je deze vervolgens publiceren. Er wordt dan een offertenummer aan de offerte toegevoegd en je kunt de offerte direct e-mailen naar je klant. Wanneer de klant de offerte getekend heeft teruggestuurd, klik je op "Goedkeuren". Je houdt hierdoor in je online boekhouding een mooi overzicht van goedgekeurde en afgekeurde offertes.

Als je dan vervolgens het werk vanuit de offerte hebt voldaan en de factuur wilt sturen, klik je op "Naar factuur kopiëren", waarna de offerte in een nieuwe concept factuur wordt omgezet. Deze verstuur je dus weer erg makkelijk naar je klant.

Feedback

Laat ons vooral weten hoe je het vindt werken en misschien heb je wel ideeën hoe het we het kunnen verbeteren!

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.