17 januari 2022

Rompslomp en Visma bundelen krachten

We vallen maar meteen met de deur in huis, want we hebben groot nieuws te melden! Visma, Europees leider in cloudbedrijfsoplossingen, neemt Rompslomp.nl over. Met deze strategische overname zal Rompslomp profiteren van het netwerk, de kennis en ervaring van Visma en zo haar gebruikers nog beter kunnen helpen met boekhouden. Rompslomp blijft onder de eigen naam en met het huidige team opereren als zelfstandig onderdeel van Visma Software.

Rompslomp en Visma bundelen krachten

Jaap van der Meer en Niels Koning, oprichters van Rompslomp.nl: ‘Wij hadden (en hebben) de missie om boekhouden zo aangenaam mogelijk te maken voor kleine ondernemers. We zijn supertrots op de software en het team zoals het nu staat. We zien ook nog heel veel potentie en mogelijkheden om Rompslomp nog beter te maken. Door de krachten te bundelen met Visma Software kan Rompslomp.nl nog harder doorontwikkelen en de missie om boekhouden aangenaam te maken voortzetten.’

Jij als gebruiker van Rompslomp zal geen effect ondervinden van deze overname en de applicatie gewoon kunnen blijven gebruiken zoals je gewend bent!

Wil je hier meer over weten, lees dan ook ons blog met extra uitleg

We zijn erg blij met deze stap en verheugen ons erop om samen met Visma, Rompslomp nog aangenamer voor je te maken!

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.