28 februari 2023

We willen jouw mening horen!

Luisteren naar onze klanten is de sleutel tot het bouwen van een uitzonderlijk fijn product. We willen ervoor zorgen dat we de best mogelijke gebruikerservaring blijven bieden en daarom willen we graag jouw mening horen!

Word vriend van Rompslomp

Als zelfstandig ondernemer wil je vooral bezig zijn met ondernemen. Met Rompslomp ondersteunen we je hierbij door onze facturatie- en boekhoudsoftware gericht te maken voor freelancers en kleine bedrijven. En met succes! Er zijn ruim 195.000 mensen die kennis hebben gemaakt met Rompslomp.

Met onze enorm groeiende klantenkring zijn we momenteel op zoek naar manieren om met jullie in gesprek te gaan om ideeën en wensen te verzamelen. Daarom richten we bijvoorbeeld een klantenpanel op: de vrienden van Rompslomp.

Ook plaatsen we peilingen op social media en zullen we individuele klanten benaderen om te vragen naar hun mening. Hierbij willen wij bijvoorbeeld weten wat jij vindt van onze software, welke functies je nodig hebt en welke koppelingen met andere pakketten jou helpen om je bedrijf te runnen.

We kunnen niet beloven dat we elk idee in uitvoering kunnen brengen, maar wel kunnen we ervoor zorgen dat we werken aan de meest gevraagde wensen.

Ben jij geïnteresseerd in het delen van je mening door deel te nemen aan het klantenpanel of een persoonlijk gesprek? Hier staat een financiële vergoeding tegenover! Meld je hier aan.

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.