19 juli 2023

Visma bankkoppeling vervangt huidige bankkoppeling

Vervanger van de bankkoppeling is nu beschikbaar

Rompslomp.nl heeft vanaf nu de bankkoppeling van Visma beschikbaar.

De afgelopen periode heeft een deel van onze gebruikers problemen ondervonden met de bankkoppeling. Daarom hebben we het zweet op onze rug en blaren op onze vingers gewerkt, om te zorgen voor een betere oplossing.

De nieuwe koppeling met Visma is nu beschikbaar om ervoor te zorgen dat je een naadloze en betrouwbare ervaring hebt bij het beheren van je financiën. Aangezien Rompslomp onderdeel is van Visma, zijn de lijntjes lekker kort en blijven je financiële gegevens bovendien binnen één organisatie.


Een aantal aandachtspuntjes:

  • Op dit moment worden de volgende Nederlandse banken ondersteund bij de Visma bankkoppeling: Rabobank, ING, ABN Amro, Triodos, SNS, Regiobank, KNAB, ASN bank, bunq.
  • Verificatie van jou als persoon gaat via iDIN, dit wordt door veel banken ondersteund. KNAB en Triodos ondersteunen geen iDIN, voor zover ons nu bekend. Wil je toch een KNAB of Triodos rekening koppelen en heb je ook een – particuliere – rekening bij een andere bank die iDIN ondersteunt, dan kun je via die andere bank de verificatie via iDIN voltooien.
  • Sommige banken berekenen zelf kosten door aan hun klanten voor de Visma bankkoppeling. Helaas hebben wij hier geen invloed op.
  • Afhankelijk van de bank worden de transacties één of meerdere malen per dag gesynchroniseerd. Wij hebben hier geen invloed op.
  • Transacties worden automatisch binnengehaald. De knop Synchroniseren verdwijnt omdat deze geen functionaliteit meer heeft.
  • Wanneer je een nieuwe bankkoppeling maakt is dit meteen de Visma bankkoppeling. Gebruikers met een bestaande oude koppeling zullen in de komende periode de overstap moeten gaan maken. Uiteindelijk zullen wij alleen nog de Visma bankkoppeling aanbieden.

Overstappen is een fluitje van een cent

Maar je moet er natuurlijk wel even iets voor doen. Wanneer je nu in je Rompslomp-omgeving al een actieve bankkoppeling hebt, kun je deze omzetten naar de nieuwe koppeling met Visma. Je gaat naar je instellingen, ontkoppelt je bestaande account, vervolgens doorloop je de configuratie stappen om de Visma koppeling te activeren. Bekijk hier het supportartikel om je op weg te helpen.

Een gerenommeerde leverancier

Visma is een gerenommeerde naam als het gaat om betrouwbaarheid en beveiliging. De bankkoppeling van Visma voldoet aan onze strenge normen en de hoogste veiligheidsstandaarden. Bovendien ontwikkelen zij al jaren premium koppelingen in samenwerking met grote banken als ABN AMRO, ING en Rabobank. Met deze nieuwe leverancier kun je jouw bankgegevens dus weer veilig en efficiënt synchroniseren met Rompslomp.nl.

Het verbeteren van de gebruikservaring

We streven er altijd naar om onze diensten te verbeteren en jou de beste ervaring te bieden. Daarom hebben we het probleem met onze bankkoppeling zo snel mogelijk opgepakt en een nieuwe duurzame oplossing gezocht. Ondanks het zorgvuldig testen van de nieuwe koppeling kan het zijn dat je iets tegenkomt wat nog niet helemaal perfect loopt. Dit horen we graag van je, zodat we hier iets aan kunnen doen. Uiteindelijk vertrouwen we erop dat deze bankkoppeling met Visma je helpt om je financiële processen weer lekker efficiënt te laten verlopen!

Mocht je nog vragen hebben of tegen problemen aanlopen met de nieuwe bankkoppeling, neem dan gerust contact met ons op via support@rompslomp.nl. We zijn er om je te helpen.

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.