18 september 2023

De nieuwe koppeling met TrackJack

Kilometers factureren en verwerken in je boekhouding? Moeiteloos dankzij de koppeling tussen Rompslomp en TrackJack

Zzp’ers kunnen moeiteloos hun kilometers in de boekhouding verwerken dankzij de koppeling tussen TrackJack en Rompslomp. En helemaal volgens de regels van de Belastingdienst. Weer een beetje rompslomp weggeautomatiseerd!

Dankzij de integratie kunnen ondernemers nu ritregistraties vanuit TrackJack direct synchroniseren met het boekhoudplatform van Rompslomp. Dit betekent dat ze geen tijd meer hoeven te verspillen aan het handmatig overzetten van gegevens. Met slechts een paar klikken kan je nu moeiteloos hun gereden kilometers en gewerkte uren importeren in Rompslomp. Zo hou je meer tijd over voor je kernactiviteiten.

Je weet zeker dat alles nauwkeurig wordt vastgelegd én dat je je volledig aan de wet- en regelgeving. De synchronisatie van gegevens voorkomt het risico op fouten en dubbele invoer. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over onnauwkeurige belastingaangiften of boetes.

Beide bedrijven zijn enthousiast over wat deze integratie klanten biedt. "Deze samenwerking helpt ondernemers om hun dagelijkse taken efficiënter uit te voeren", aldus Micha Ligtvoet, verantwoordelijk voor partnerships bij TrackJack. "Door onze technologieën te integreren, kunnen zij zich concentreren op het laten groeien van hun bedrijf. In plaats van tijd te verspillen aan administratieve rompslomp. Wij zorgen dat ondernemers niet hoeven na te denken over hun rittenregistratie. En nu is het ook nog eens supersimpel om het te factureren. Ik kan mij goed voorstellen dat hier veel mensen blij van worden!"

Niels Olthuis, directeur van Rompslomp, deelt deze visie. "We willen dat zzp’ers hun handen vrij hebben om te doen waar zij goed in zijn. Wij hopen daaraan bij te dragen door boekhouden zo makkelijk mogelijk te maken en  tijd te besparen. Deze samenwerking met TrackJack is een mooie stap in die richting. Dankzij automatische gegevensuitwisseling kunnen ondernemers eenvoudig hun boekhouding bijhouden en hun tijd efficiënter benutten. En laten we eerlijk zijn, administreren is ook niet het leukste deel van het hebben van je eigen bedrijf. Ik ben blij dat we onze klanten hier weer wat extra rompslomp uit handen kunnen nemen."

De integratie tussen TrackJack en Rompslomp is vanaf nu beschikbaar voor gebruikers van beide oplossingen.

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.