9 december 2020

Vernieuwde klant en leverancier contactpagina

Een mooie nieuwe feature in Rompslomp: het contactoverzicht. Het is nu mogelijk om via 'Contacten' per klant of leverancier direct een overzicht te zien van alles wat er op dit contact actief is.

Wat is er vernieuwd?

Wanneer je in Rompslomp nu op een klantnaam of leveranciersnaam klikt, dan krijg je een overzichtspagina met alle contactgegevens. Je ziet dan onderstaand scherm waarbij je de volgende gegevens direct inzichtelijk hebt:

Klant en leverancier contactenpagina

Linksboven:
- Contactgegevens zoals naam en adres
- Een linkje naar Google Maps voor locatie

Rechtsboven:
- Totaal openstaand bedrag
- Totale omzet
- Aantal facturen
- Hoeveelheid gewerkte uren
- Gereden kilometers

Verder zijn er nog veel meer gegevens inzichtelijk zoals facturen, offertes, uren, ritten, laatste periodieke facturen en de laatst verstuurde berichten vanuit Rompslomp.

Al deze gegevens zijn ook vanaf deze pagina te benaderen door erop te klikken, zodat je direct bij een factuur, offerte of gegevens uit komt die je nodig hebt.

Voeg ook notities toe bij een contact

Rechts kan je de gegevens direct bewerken en nu ook een notitie toevoegen. Dit kan erg handig zijn als je bijvoorbeeld prijsafspraken, of andere bijzonderheden voor dit contact wilt vastleggen, of wanneer je een contact historie wilt bijhouden als je een klant gebeld hebt.

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.