16 juli 2019

Voorraadbeheer en producten

In Rompslomp is het nu mogelijk om je voorraad administratie bij te houden van producten. Met behulp van de voorraad administratie is het mogelijk om producten in te kopen, de ingekochte en verkochte voorraad te beheren, de producten op de factuur te koppelen aan de voorraad en om de voorraad die je hebt ingekocht in te boeken op de balans en vervolgens af te boeken wanneer het is verkocht. Nu wordt het makkelijker om je voorraad inkoop en verkoop bij te houden. Het enige dat jij hoeft te doen is het in te voeren, factureren en af te boeken, Rompslomp houdt de cijfers voor je bij! Bekijk de handleidingen over het voorraadbeheer in Rompslomp

Voorraadbeheer in Rompslomp

Producten

Producten toevoegen kon natuurlijk al in Rompslomp, maar niet alleen kan je nu ook de voorraad ervan bijhouden; je kunt ook bestaande producten importeren met de nieuwe functie 'producten importeren'.

Producten importeren

We hopen dat deze uitbreiding veel gebruikers het bijhouden van voorraad en factureren van producten nog makkelijker gaat maken! Heel veel plezier ervan!

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.