22 maart 2021

Werken bij Rompslomp? Bekijk onze vacatures

Rompslomp groeit nog steeds hard. Om onze gebruikers zo goed mogelijk te helpen en onze software te blijven doorontwikkelen zijn we op zoek naar mensen die ons team willen komen versterken. Ben of ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Bekijk hieronder de vacatures.

1. Bedrijfsadministrateur / General ledger accountant

Onderstaande vacature is inmiddels vervuld! Stuur ons een open sollicitatie als je denkt ons ergens mee te kunnen helpen.

We zijn op zoek naar een ervaren financieel specialist die houdt van een divers takenpakket. Namelijk die van een bedrijfsadministrateur, boekhouder / accountant en financieel supportmedewerker, en dat in één functie. Dus: bezit jij uitstekende boekhoudkundige kwaliteiten, vind je het leuk om andere mensen te helpen en heb jij ervaring met het analyseren van financiële data en opstellen van begrotingen en financiële rapportages? Solliciteer nu op deze veelzijdige functie!

2. Ruby on Rails developers

We zoeken een ervaren Ruby on Rails developer die ons team willen komen versterken en gave nieuwe features wil maken voor onze gebruikers. Kun jij je als geen ander verplaatsen in de gedachte van de klant en dit vertalen naar nieuwe functionaliteiten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de vacature voor Senior Ruby on Rails developer

We zien graag je sollicitatie tegemoet!

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.