Nieuwe aanpak betalingen verwerken in je boekhouding

Geschreven:

We hebben een vernieuwde aanpak gemaakt voor het verwerken van je zakelijke betalingen in je boekhouding. We hebben dit gemaakt omdat we het nog makkelijker wilde maken om allerlei soorten betalingen te kunnen verwerken in je boekhouding. Je kon natuurlijk al bankmutaties inlezen en verwerken, deze functionaliteit is nu 1 van de manieren om betalingen aan je boekhouding toe te voegen. De andere manier is het toevoegen van "handmatige" betalingen. Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld cash betalingen hebt ontvangen of betaald of ander soort boekingen wilt doen die niet in je bankmutaties terugkomen.

Betalingen in je boekhouding verwerken

Een andere veelgevraagde functionaliteit die we gemaakt hebben is de mogelijkheid om deelbetalingen te verwerken. Stel dat een klant in meerdere betalingen je factuur betaald dan kun je deze betalingen nu aan een en dezelfde factuur koppelen, Rompslomp houdt dan meteen netjes bij hoeveel procent al betaald is en hoeveel er nog betaald moet worden.

Deelbetalingen verwerken in je boekhouding

Kortom je hebt nu een handig overzicht waar je al je zakelijke betalingen kunt importeren, beheren en verwerken in je boekhouding. Wil je meer weten over de werking van deze nieuwe functionaliteiten? Bekijk dan hier onze support sectie over betalingen.