31 januari 2024

De nieuwe pakketten zijn er!

Vanaf vandaag bieden we je onze gloednieuwe pakketten aan: Puur Factuur, Professional en Master. Deze pakketten sluiten helemaal aan bij de behoeften van je bedrijf in de verschillende groeifasen.

Lekker factureren en offertes sturen met Puur Factuur

Dit is hèt pakket voor als je veel facturen en offertes verstuurt, maar nog niet toe bent aan een uitgebreide boekhouding. Vanaf nu inclusief het gebruik van een iDEAL betaallink op je facturen, werken met een boekhouding inclusief winst- en verliesrekening en btw-overzicht en het maken van pakbonnen & pro forma facturen. En de btw-aangifte? Die verstuur je direct via Rompslomp!

Let op: De Scan & Herken add-on is niet beschikbaar in het Puur Factuur pakket. Je kunt de credits van je oude abonnement nog opmaken, maar het is daarna niet mogelijk om nieuw tegoed bij te bestellen. 

Tot 1 mei kun je zelf gaan ontdekken wat jouw bedrijf nodig heeft. Je boekt dan bij Puur Factuur onbeperkt uitgaven in.

Vanaf 1 mei:
  • Boek je maandelijks nog 5 uitgaven in, die je maximaal 3 maanden kunt opsparen
  • Blijven alle andere genoemde functionaliteiten gewoon beschikbaar!

We hebben alle veranderingen van Puur Factuur voor je op een rij gezet. Heb je toch nog vragen? Bekijk dan de meestgestelde vragen over onze nieuwe abonnementen.

Boekhouden als een pro met Professional

Het Professional pakket is compleet genoeg is voor een professionele, groeiende onderneming. Je voert nog steeds je boekhouding en verstuurt onbeperkt facturen en offertes. Daarnaast zijn nu SEPA incasso’s, periodieke facturen, 1 bankkoppeling en btw-aangifte inbegrepen.

Tot 1 mei kun je zelf ontdekken wat jouw bedrijf nodig heeft! Je kunt onbeperkt gebruikmaken van scan-credits, softwarekoppelingen (zoals een webshopkoppeling) en extra gebruikers.

Vanaf 1 mei:
  • Ontvang je maandelijks 30 gratis scan-credits, die je maximaal 3 maanden opspaart
  • Koppel je nog kosteloos met 2 softwareoplossingen en 1 bankkoppeling
  • Hebben nog maximaal 2 extra gebruikers toegang tot je boekhouding

We hebben alle functionaliteit van het Professional abonnement voor je op een rij gezet. Heb je toch nog een vraag? Bekijk dan de meestgestelde vragen over onze nieuwe abonnementen.

Boekhouden als een baas met Master

Het meest complete en toch nog supersimpel te gebruiken boekhoudpakket met alle functionaliteiten. We verwachten dat dit pakket alles bevat wat je voor jouw bedrijf nodig hebt.

Tot 1 mei ontdek je geheel vrijblijvend wat je nodig hebt! Je maakt onbeperkt gebruik van scan-credits, extra gebruikers en softwarekoppelingen, zoals een webshopkoppeling en bankkoppelingen

Vanaf 1 mei:
  • Ontvang je maandelijks 90 gratis scan-credits, die je maximaal 3 maanden kunt opsparen
  • Koppel je kosteloos met 6 softwareoplossingen en 5 bankkoppelingen
  • Hebben er nog maximaal 3 extra gebruikers toegang tot je boekhouding

Het Master pakket biedt zoveel dat we alle veranderingen voor je op een rij hebben gezet. Toch nog een vraag? Bekijk dan de meestgestelde vragen over onze nieuwe abonnementen.

Zelf ervaren hoe Rompslomp boekhouden eenvoudig maakt?

Liever eerst Rompslomp op je gemak proberen zonder dat je ergens aan vast zit? Maak direct een gratis account aan en gebruik Rompslomp Professional een maand gratis. Na 30 dagen verandert dit automatisch naar een Rompslomp Gratis pakket. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.