23 juni 2023

Verplichte tweestapsverificatie

Tweestapsverificatie wordt verplicht

Om de beste bescherming van jouw gegevens te kunnen garanderen wordt het inschakelen van tweestapsverificatie in Rompslomp verplicht. Vanaf 5 maart 2024 is het verplicht voor alle gebruikers.

Waarom is dit zo belangrijk?

Met tweestapsverificatie voeg je een extra beveiligingslaag toe aan je account. Om in te loggen voer je dan naast je wachtwoord een korte cijfercode in die door een app wordt gegenereerd. Hierdoor wordt het voor onbevoegden veel moeilijker om toegang te krijgen, zelfs als ze je wachtwoord zouden weten.

Deze extra stap kan een wereld van verschil maken als het gaat om de beveiliging van je gegevens. Je account bevat veel vertrouwelijke informatie, zoals facturen, klantgegevens en financiële gegevens. Door tweestapsverificatie in te schakelen, bescherm je deze gevoelige informatie tegen onbevoegde toegang en help je bij het waarborgen van je privacy.

We begrijpen dat het aanpassen van gewoontes wat tijd kan kosten, maar we willen je aanmoedigen om tweestapsverificatie zo snel mogelijk in te schakelen. Het is een kleine stap met een grote impact op de beveiliging van je account.

Wat moet ik doen?

Hier lees je hoe je tweestapsverificatie nu al kan inschakelen.

Bestaande gebruikers hebben tot uiterlijk 5 maart de tijd om tweestapsverificatie in te schakelen.

Heb je hierover vragen? Neem dan contact op via support@rompslomp.nl.

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.