Koppelingen Webinar
1 juli 2024

Efficiënte rittenregistratie met TrackJack en Rompslomp (webinar)

Ben je als zelfstandig ondernemer vaak onderweg voor je werk? Dan weet je hoe belangrijk een goede rittenregistratie is. Maar heb jij zin om wekelijks achteraf te puzzelen of ritten nou zakelijk of privé waren? Gelukkig is er de koppeling met TrackJack die je veel voordeel op kan leveren. Bekijk het webinar (of lees de voordelen) en ontdek of dit ook iets voor jou is!

Het webinar

TrackJack is al sinds 2009 actief en biedt GPS-oplossingen voor rittenregistratie. Hiermee kun je eenvoudig je zakelijke en privé-kilometers bijhouden. En wanneer je koppelt met je Rompslomp-boekhouding kun je de zakelijke kilometers ook direct aan je klanten factureren. Dat scheelt veel werk, vooral als je die administratie netjes wilt hebben voor de Belastingdienst. Want op een boete omdat je rittenregistratie niet op orde is, zit helemaal niemand te wachten!

Eenvoudig tijd besparen met automatische rittenregistratie

Een van de grootste voordelen van TrackJack is dat het je tijd bespaart. Gemiddeld ben je zo’n 43 uur per jaar kwijt aan rittenadministratie. Dat is een hele werkweek! Met TrackJack kun je die tijd beter besteden aan dingen die echt belangrijk zijn, zoals het groeien van je bedrijf of simpelweg genieten van je weekend.

Hoe werkt de koppeling van TrackJack en Rompslomp?

Nu vraag je je misschien af hoe dit allemaal werkt. TrackJack registreert al je ritten automatisch. Deze gegevens worden vervolgens gesynchroniseerd met je boekhouding in Rompslomp. Hier kun je je ritten daarna gemakkelijk toewijzen aan je klanten en zorgen dat alles klopt voor je facturatie. Dit kan je een hoop onenigheid over gereden kilometers besparen. 

En je hoeft echt niet heel technisch te zijn om hiermee aan de slag te gaan. Je kunt TrackJack koppelen met de Rompslomp pakketten Puur Factuur, Professional en Master.  Het koppelen gaat heel eenvoudig volgens de instellingen, en voilà! Je ritten worden automatisch bijgehouden en je hebt altijd inzicht in je kilometers. 

Ook direct tijd besparen? Ga naar de TrackJack webshop en gebruik de kortingscode voor rompslomp-klanten en ontvang direct €30,- korting! Dat maakt alles meteen een stuk eenvoudiger. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met de mensen van TrackJack. Ze helpen je graag verder. 

Werk je nog niet met Rompslomp? Maak dan  een maand lang gebruik van het gratis en vrijblijvende proefabonnement. Zo ontdek je op je gemak of de koppeling iets voor jou is!

Geschreven door de Rompslomp redactie

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.