Ons aanbod
31 mei 2024

Wanneer past het Master boekhoudpakket van Rompslomp het best bij mij?

Wanneer je als zelfstandig ondernemer zoekt naar boekhoudsoftware, komt er veel op je af. Hoe weet je nou welk pakket het beste bij jou en jouw bedrijf past? In dit artikel lees je alles over het Master pakket. Zo bepaal je zelf of dit het beste boekhoudpakket voor jou is.

Wat is het Master pakket?

Eigenlijk is het heel eenvoudig. Zoek je alles wat een boekhoudpakket je maar kan bieden, dan is het Master pakket een goede keuze voor jou. En dat terwijl het toch supersimpel blijft om mee te werken. Voor € 37,50 per maand (excl. btw) krijg je van alles méér ten opzichte van onze andere pakketten en dat voor een gunstiger tarief. En is dit nog niet genoeg? Dan kun je er nóg meer extra’s bijbestellen. Kortom: een pakket voor de échte boekhoud-masters. 

Wat biedt het Master pakket?

Het Master pakket is het grootste boekhoudpakket dat we aanbieden. Net zo geschikt om je boekhouding te professionaliseren als het Professional pakket, maar dan met (veel!) meer. 

Het Master pakket biedt standaard:

Meerdere administraties vanuit één systeem

Met het Master pakket beheer je meerdere administraties vanuit één centraal systeem. Dit zorgt voor een gestroomlijnde toegang tot verschillende accounts zonder te hoeven switchen tussen verschillende softwarepakketten of inloggegevens.

Tip: Werk je nu voor twee verschillende administraties met twee losse Professional pakketten? Dan is het waarschijnlijk goedkoper om over te stappen naar het Master pakket. 

Standaard vijf bankkoppelingen

Bij dit boekhoudpakket zijn standaard vijf automatische bankkoppelingen inbegrepen. Hierdoor worden je banktransacties van vijf bankrekeningen direct met je boekhouding gesynchroniseerd. Je hoeft niet meer elke transactie handmatig te controleren en in te voeren. 

Het perfecte boekhoudpakket voor Profit First

Het Master pakket van Rompslomp maakt het bovendien eenvoudig om de Profit First methode toe te passen. Met Profit First gebruik je gemiddeld vijf basisrekeningen om je financiën goed te beheren. En dit boekhoudpakket biedt standaard vijf bankkoppelingen. Door je bankrekeningen te koppelen komen alle geldbewegingen (zoals geld ontvangen of betalen) automatisch in je boekhouding te staan. Bovendien kun je makkelijk zien hoeveel geld er op elke rekening staat.

Koppel externe software met je boekhouding

Met dit boekhoudpakket voor professionals koppel je standaard met zes andere softwareoplossingen. Bijvoorbeeld een app die je gereden ritten automatisch in je boekhouding plaatst zodat je ze eenvoudig aan je klanten kunt factureren. Of een webshopkoppeling die ervoor zorgt dat de gegevens van aankopen in je webshop automatisch in je boekhouding komen te staan. Op die manier kun je veel tijd besparen! 

Denk maar eens aan het handmatig overnemen van de factuurgegevens van webshoporders. Dat lijkt waarschijnlijk niet zoveel werk. Zeker wanneer je (nog) niet zoveel dagelijkse bestellingen binnenkrijgt. Toch ben je per bestelling zo’n 3 tot 5 minuten bezig met het overnemen van de gegevens. Heb je al eens uitgerekend hoeveel tijd je dat per maand kost? Tip: schrik niet. Wanneer je maandelijks 100 bestellingen hebt, kost het overnemen van factuurgegevens je namelijk elke maand ruim een werkdag! Die had je beter aan je marketing kunnen besteden!

Daarnaast zijn er nog veel andere softwareoplossingen die je aan je boekhouding kunt koppelen om zo tijd te besparen en vooral fouten te voorkomen. Wil je met verschillende softwareoplossingen gaan koppelen? Kijk dan eerst goed naar welke mogelijkheden een boekhoudpakket biedt.

Bonnen fotograferen, controleren en inboeken

Je fotografeert bonnen onderweg snel met de gratis app of stuurt bonnen vanuit je mailbox naar je digitale archief; de digitale schoenendoos. Met het Master pakket maak je bovendien gebruik van de functie Scan & Herken. Hiermee herkent de software de gegevens op bonnen in je digitale schoenendoos. Belangrijke informatie, zoals bedragen en btw-tarieven, wordt automatisch uitgelezen en direct voor je ingevuld in je boekhouding. Je hoeft de informatie alleen te controleren en boekt het daarna meteen in. Maandelijks krijg je in het Master pakket 90 Scan & Herken credits, die je tot drie maanden kunt bewaren. Meer nodig? Je bestelt ze makkelijk bij.

Wil je wel gebruikmaken van de Scan & Herken functie maar zijn de 90 Scan & Herken credits wat te veel van het goede? Bij het Professional pakket kun je maandelijks standaard gebruikmaken van 30 Scan & Herken credits, die je tot drie maanden kunt bewaren. Ook hier bestel je zo bij wanneer nodig.

Voor wie is het Master pakket niet geschikt?

Dit pakket is gemaakt om je onderneming volledig en professioneel te ondersteunen. Ben je net begonnen met ondernemen en moet je als zzp'er je uitgaven (nog) nauwlettend in de gaten houden? Of heb je voldoende aan één administratie? Dan biedt het Master pakket veel meer dan je nodig hebt en is het de maandelijkse investering niet waard. Kijk eens naar de eenvoudigere en goedkopere pakketten (zoals Puur Factuur en het Professional pakket) die dan prima voldoen aan je basisbehoeften.

Ben je er nog niet uit? Probeer het een maand gratis

Wist je dat je Rompslomp een maand gratis en vrijblijvend kunt uitproberen? Zo ontdek je zelf een maand lang hoe het werkt en wat het beste bij jou past. Wil je liever overstappen naar een groter of kleiner pakket? Dat doe je makkelijk zelf via je Rompslomp-account

Tip: Met een maandabonnement van Rompslomp wissel je makkelijk en onbeperkt van pakket tot je hebt gevonden wat het beste bij jou past! Bekijk hier het overzicht van alle pakketten en prijzen.

Geschreven door de Rompslomp redactie

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.