24 februari 2021

Koppelen met werkbon software nu mogelijk

Je kunt Rompslomp koppelen met de werkbon apps Simple-Simon en Out-Smart. Met de koppeling kun je gemakkelijk werkbonnen omzetten naar facturen in Rompslomp.

1. Simple-Simon koppeling voor werkbonnen

Simple-Simon is een werkbon app met een online oplossing om je werkprocessen te versimpelen. Niet langer werken met papieren werkbonnen maar makkelijk en snel online registreren van alle informatie en taken op je smartphone of tablet die realtime worden gesynchroniseerd. Met een integratie met Rompslomp zet je gemakkelijk je werkbonnen om naar facturen.

Lees hier alle informatie over de koppeling tussen Rompslomp en Simple-Simon.

2. Werkbon app OutSmart koppeling

OutSmart is een werkbon app. Door OutSmart te gebruiken, verandert je hele manier van plannen. Alles wordt makkelijker: niet alleen het aanstuurproces van je buitendienst wordt eenvoudiger, maar je administratie verloopt ook soepeler, helemaal met de koppeling met Rompslomp.

Lees hier alle informatie over de koppeling tussen Rompslomp en Out-Smart.

Hoe werkt een koppeling?

Je werkbon handel je af in de werkbon software die jij gebruikt. De afgeronde werkbonnen worden met de integratie automatisch doorgestuurd naar Rompslomp en als een concept factuur aangemaakt met daarop de gewerkte uren en de gebruikte producten van de werkbon.

Vervolgens kun je in Rompslomp de factuur naar je klant versturen en wordt deze direct in je boekhouding verwerkt, handig toch?

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.