24 februari 2021

Koppelen met werkbon software nu mogelijk

Je kunt Rompslomp koppelen met de werkbon apps Simple-Simon en Out-Smart. Met de koppeling kun je gemakkelijk werkbonnen omzetten naar facturen in Rompslomp.

1. Simple-Simon koppeling voor werkbonnen

Simple-Simon is een werkbon app met een online oplossing om je werkprocessen te versimpelen. Werk niet langer met papieren werkbonnen . Registreer in plaats daarvan makkelijk en snel alle informatie en taken op je smartphone of tablet. Dit wordt realtime gesynchroniseerd. Met een integratie met Rompslomp zet je gemakkelijk je werkbonnen om naar facturen.

Lees hier alle informatie over de koppeling tussen Rompslomp en Simple-Simon.

2. Werkbon app OutSmart koppeling

OutSmart is een werkbon app. Door OutSmart te gebruiken, verandert je hele manier van plannen. Niet alleen het aanstuurproces van je buitendienst wordt eenvoudiger. Ook je administratie verloopt soepeler, helemaal met de koppeling met Rompslomp.

Lees hier alle informatie over de koppeling tussen Rompslomp en Out-Smart.

Hoe werkt een koppeling?

Je werkbon handel je af in de werkbon software die jij gebruikt. Afgeronde werkbonnen worden automatisch doorgestuurd naar Rompslomp. Daar worden ze als een concept factuur aangemaakt met daarop de gewerkte uren en de gebruikte producten van de werkbon.

Verstuur vervolgens in Rompslomp de factuur naar je klant. Deze wordt dan deze direct in je boekhouding verwerkt. Handig toch?

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.