Scan & herken functie is live

Geschreven:

De ontwikkelingen bij Rompslomp staan niet stil. Na de lancering van de automatische bankkoppeling, is nu ook de scan & herken functie voor de schoenendoos live!

Scan & herken functie voor facturen en bonnen

Met onze schoenendoos kun je al gemakkelijk je bonnen en facturen uploaden en inboeken. Heb je nou heel veel bonnetjes? Dan kan er ongemerkt wel wat tijd in het inboeken gaan zitten. Als je dit wilt automatiseren dan kun je hier nu de Scan & herken add-on voor gebruiken. Je bonnen worden dan automatisch ingelezen, en het handmatig inboeken is verleden tijd. Je hoeft het alleen nog maar even te checken.

Hier lees je hoe de scan & herken functie werkt

Add-on

Net zoals met de automatische bankkoppeling, is de scan & herken functie toe te voegen als add-on bij je bestaande Rompslomp abonnement. De scan & herken add-on is 5 euro excl btw per maand.

Heb je een PRO of PREMIUM maandabonnement? Dan is de add-on, net als je gewone abonnement – maandelijks opzegbaar. Heb je een jaarabonnement? Dan wordt het bedrag voor de add-on voor de resterende periode van je jaarabonnement (op moment van activatie) in rekening gebracht.

We hopen dat deze nieuwe functie je veel gemak zal opleveren!