Scan & Herken functie voor bonnetjes

Geschreven:

Met onze schoenendoos kun je al gemakkelijk je bonnen uploaden en inboeken. Heb je nou heel veel bonnetjes? Dan kan er ongemerkt wel wat tijd in het inboeken gaan zitten. Als je dit wilt automatiseren dan kun je hier een scan & herken functie voor gebruiken die samenwerkt met de Rompslomp schoenendoos. Je bonnen worden dan automatisch ingelezen, en het handmatig inboeken is verleden tijd, je hoeft het alleen nog maar even te checken.

Hoe kan ik mijn bonnen automatisch laten inlezen in Rompslomp?

Onze scan & herken functie gaat in samenwerking met andere partners die een scan & herken oplossing aanbienden, zoals Go2UBL. Zij zorgen ervoor dat al jouw bonnen snel worden omgezet in een digitaal (UBL) formaat. Als deze omzetting plaats heeft gevonden, is het automatisch inboeken een fluitje van een cent.

Welke stappen moet jij precies ondernemen?

In onderstaand voorbeeld gaan we er van uit dat je GO2UBL gebruikt maar je kunt ook een andere oplossing kiezen, zolang deze maar automatisch een omgezet bonnetje naar jouw schoenendoos kan doorzetten.

  1. Je maakt een account aan bij GO2UBL
  2. Je mailt je bonnetjes naar een e-mailadres van Go2UBL
  3. Zij zetten deze bon binnen 24 uur voor je om in een digitaal UBL formaat
  4. Eenmaal omgezet stuurt GO2UBL de bon naar jouw online schoenendoos (via je unieke schoenendoos e-mailadres).
  5. Jij checkt de omzetting en boekt de bon gemakkelijk vanuit je online schoenendoos in Rompslomp in.

Heb jij nog geen unieke schoenendoos e-mail? Lees dan hier hoe je deze aanmaakt

Wat zijn de kosten?

Wij berekenen je geen extra kosten maar omdat je een oplossing gebruikt via een andere partner ben je afhankelijk van hun prijzen. Het omzetten van een standaard bon kost je bij GO2UBL €0.35. Wil je meer weten over de tarieven van Go2UBL? Zie hier

Wat is UBL?

UBL staat voor "Universal Business Language", een UBL factuur is een standaard (XML) formaat die door de overheid wordt gebruikt om elektronische facturen te versturen. Het is een opmaak die het mogelijk maakt om digitale facturen met behulp van standaardisering op een relatief eenvoudige manier in te lezen in een andere software zoals een boekhoudprogramma.