7 april 2022

Nieuwe handige features voor boekhouders

Nieuwe handige features voor boekhouders

Afgelopen tijd zijn er een aantal nieuwe functionaliteiten in ontwikkeling geweest, om boekhouders die met Rompslomp werken te kunnen voorzien.

Medewerkers-addon

In Rompslomp is het mogelijk om andere gebruikers toegang te verlenen tot je administratie(s). Hebben veel collega's of medewerkers toegang tot de administraties? Dan kan het een uitdaging worden om het overzicht te bewaren. Daarom hebben we de 'beheer medewerkers add-on' ontwikkeld. De add-on is 5 euro excl btw per medewerker per maand. Met de add-on zie je per medewerker op het boekhoudersdashboard tot welke administratie ze toegang hebben. Hier kan je de toegang ook beheren.

medewerkers add-on

MVA staat export

Het is nu ook mogelijk om een MVA staat te exporteren. Via 'Boekhouding' ga je naar de balans. Nadat je op de grootboekrekening 'vaste activa' hebt geklikt kan je rechts kiezen voor MVA staat exporteren.

Supportsectie: Boekhouder

We hebben alle supportartikelen die voor jou als boekhouder nuttig kunnen zijn gebundeld onder een aparte sectie. Zo zijn onderstaande supportartikelen eenvoudiger te vinden. Je vindt de boekhouder supportsectie hier. En hier vind je onder andere de volgende artikelen:
- Auditfile exporteren
- Balans en winst en verliesrekening exporteren
- Premium voor boekhouders
- Toegang tot een Rompslomp administratie voor boekhouders
- Beheer medewerkers add-on

Uiteraard breiden we onze functionaliteitenpakket verder uit, om werken met Rompslomp als boekhouder nog eenvoudiger te maken!

Kom erachter hoe Rompslomp werkt door het
vrijblijvend gratis uit te proberen.