Koppel je webshop aan Rompslomp!

Geschreven:

Er was veel vraag naar koppelingen en integraties tussen Rompslomp en andere software. Een veel gevraagde koppeling was die met webwinkelsoftware. We zijn daarom in samenwerking met Webwinkelfacturen.nl hard aan de slag gegaan om koppelingen mogelijk te maken en we kunnen je melden dat het nu mogelijk is om webwinkelsoftware te koppelen aan je boekhouding in Rompslomp!

Maar liefst 12 webwinkelsoftware koppelingen

Dus heb je een webwinkel? Koppel je boekhouding dan met je webshop software zodat verkopen automatisch ingelezen worden in Rompslomp. In Rompslomp worden automatisch (concept) facturen aangemaakt op basis van de verkopen in je webshop. Je bepaalt zelf wat je automatisch wilt doen en wat niet dus je houdt zelf de controle!
Lees hier hoe je je webshop software kan koppelen met je boekhouding in Rompslomp

We maken deze koppelingen mogelijk in samenwerking met webwinkelfacturen.nl:

WooCommerce, Mijnwebwinkel, Bol.com, Amazon, PrestaShop, OpenCart, Magento, JouwWeb, Lightspeed, CCV Shop, Shopify, Ecwid.

webshop koppelingen

En er volgen nog meer koppelingen..

We zijn nog druk bezig om andere software aan Rompslomp te koppelen, het kan dus goed dat jouw gewenste pakket er nog niet tussen staat. Bij het type software dat we koppelen kun je denken aan: Webwinkelsoftware, pin- en kassasystemen, salaris administratiesoftware, werkbon oplossingen, financiële rapportage software, etc.

Wil je een koppeling zelf maken en/of ben je developer dan vind je hier de API Documentatie voor technische informatie.