Kan ik mijn abonnement tussentijds aanpassen?

Als je een Rompslomp abonnement hebt, maar opeens besluit een van onze andere opties te proberen, kan dat natuurlijk zonder moeite. Upgraden is altijd mogelijk door op een van de afgesloten functies te klikken.

Up- en downgraden

Je kunt via 'Mijn account' je abonnement inzien en upgraden of downgraden. Ga rechts bovenin de gele menubalk op jouw e-mailadres staan en klik vervolgens op 'Mijn account' en daarna 'Mijn abonnement'. Hier zie je wat jouw huidige abonnement is en zie je ook de mogelijkheden om te downgraden of upgraden. Bij elke upgrade of downgrade geldt dat jouw nieuwe abonnement in gaat op moment dat je nieuwe abonnementsperiode in gaat. Heb je een maandabonnement? Dan is je abonnementsperiode een maand. Met een jaarabonnement is jouw abonnementsperiode een jaar.

Upgraden als je al een abonnement hebt

Als je al een abonnement hebt en je gaat naar een ander abonnement,  dan gaat je nieuwe abonnement direct in en wordt het resterende tegoed verwerkt. Je ziet deze dan als korting verschijnen op jouw nieuwe factuur. Jouw facturen kun je inzien via 'Mijn account' en vervolgens 'Mijn Rompslomp facturen'.

Downgraden als je al een abonnement hebt

Als je wilt downgraden zet je eerst je huidige abonnement stop. Zodra je abonnementsperiode is afgelopen kan je vanaf dat moment weer upgraden naar het gewenste abonnement. Je gegevens blijven gewoon bewaard!

Add-ons

We hebben een aantal add-ons die inbegrepen zijn bij Rompslomp Professional en Master, zoals de btw-aangifte, Scan & Herken en automatische bankkoppeling add-ons. Deze moet je wel nog activeren. Btw-aangifte en Scan & Herken activeer je bij 'Mijn account' → 'Mijn abonnement'. De automatische bankkoppeling en andere add-ons activeer je in 'Instellingen'.

De limiet op add-ons verschilt per pakket en kun je vinden op onze tarievenpagina. Je kunt ook (bank)koppelingen, Scan & Herken credits, boekhoudingen en extra gebruikers bijbestellen als je er niet genoeg hebt. Hoeveel dat kost vind je ook op bij de tarieven.