Heeft Rompslomp een tablet of smartphone app?

Jazeker! Wij geloven erin dat je boekhouding overal moet kunnen doen. Daarom is het handig dat Rompslomp op elk apparaat werkt. Zowel voor iOS als Android hebben we een tablet / smartphone app.

Als een van de weinige online boekhoudprogramma's bieden we in onze boekhoud app alle functionaliteiten aan die je ook op de web app tot je beschikking hebt. Het is dus geen "uitgeklede" simpele variant maar een compleet boekhoudprogramma op je smartphone!

Enkele handige features van onze app:

• Bekijk en open een offerte als je naar je potentiele klant toe gaat.
  • Heb je een klus klaar? De factuur is verstuurd als je bij de klant de deur uitloopt.
  • Plaats snel een bonnetje in je schoenendoos zodat je hem niet in je portemonnee hoeft te bewaren.
  • Even de laatste stand van zaken bekijken op het dashboard.
  • En natuurlijk alle andere functies die je maar nodig hebt om te kunnen boekhouden.

Download nu gratis onze Android app of iPhone app

LET OP:

De app is enkel beschikbaar in de Nederlandse Google Playstore/Apple store. Als je je landinstellingen dus anders hebt staan, kan je de app niet vinden in de store. Wanneer je de landinstellingen aanpast naar 'Nederland' is de app wel vindbaar.

Download de Rompslomp app bij Google Play
Download de Rompslomp app in de App Store