Hoe kan ik stoppen met Rompslomp?

Geschreven: · Laatst gewijzigd:

Wat gebeurt er met alle digitale documenten en gegevens wanneer je met Rompslomp stopt of besluit om naar een ander boekhoudpakket over te stappen?

Stoppen of overstappen

Ga je stoppen met je bedrijf, of stap je over naar een ander boekhoudpakket? Dan raden we je aan om een back-up te maken van al jouw gegevens. Je kunt al jouw gegevens exporteren naar Excel en al je documenten (facturen en uitgaven) downloaden zodat je deze kunt opslaan. Lees hier hoe je een back-up maakt van jouw gegevens

Rompslomp abonnement opzeggen

Als je besluit om jouw Rompslomp abonnement (Plus, Pro of Premium) op te zeggen, dan zal jouw abonnement stoppen op de einddatum van jouw laatste abonnementsperiode. Hier lees je meer over het opzeggen van jouw abonnement.

Nadat jouw abonnement is gestopt, wordt jouw Rompslomp account omgezet naar Rompslomp Basis. Rompslomp Basis is gratis en al je gegevens blijven gewoon bewaard. Er zal dus niets gebeuren met je gegevens, zolang jij jouw account niet laat verwijderen. Wil je op een ander moment weer verder met Rompslomp Plus, Pro of Premium? Dan staan jouw gegevens nog op de plek waar jij ze achter gelaten hebt. Met Rompslomp Basis zijn de gegevens uit de Plus, Pro of Premium functionaliteiten niet meer inzichtelijk.

Account laten verwijderen

Is jouw Rompslomp abonnement opgezegd en gestopt? En heb je een back-up van al jouw gegevens gemaakt? Dan is het mogelijk om jouw account te laten verwijderen. Lees hier hoe je een verwijderverzoek indient.