Laat je bonnen automatisch inlezen via scan & herken

Geschreven:

Ben jij een ondernemer met heel veel uitgave bonnetjes en ben je het zat de bonnetjes handmatig in te moeten lezen? Dan hebben wij nu een oplossing voor je. Rompslomp heeft naast de online schoenendoos sinds kort ook een scan & herken mogelijkheid toegevoegd. Zo worden je bonnen automatisch ingelezen, en hoef jij het alleen nog maar even te checken.

Hoe werkt deze scan & herken functie?

Onze scan & herken functie gaat in samenwerking met Go2UBL. Go2UBL zorgt ervoor dat al jouw bonnen snel worden omgezet in een digitaal (UBL) formaat. UBL staat voor "Universal Business Language" en dit formaat maakt het mogelijk om digitale facturen op een eenvoudige manier in te lezen in een ander programma zoals Rompslomp. Go2UBL is hierbij de partij die ervoor zorgt dat je bonnen met een succespercentage van 99% worden ingelezen. Het controleren zou dan ook een foutje van een cent moeten zijn.

Welke stappen moet ik ondernemen voor deze scan & herken functie?

Als jij gebruik wilt maken van de scan & herken functie in Rompslomp, dien je eerst een account aan te maken bij Go2UBL. Je kunt je bonnen vervolgens naar hen doormailen, waarna zij de bon omzetten en doorsturen naar jouw Rompslomp schoenendoos.

Nieuwsgierig naar de precieze stappen in dit proces? Lees het in onze support handleiding. Je kunt hier ook meer lezen over Go2UBL en de bijbehorende tarieven.