Ik kan niet inloggen in mijn Rompslomp account

Wanneer je niet kunt inloggen kunnen er een paar dingen aan de hand zijn. Onderstaand nemen we deze stuk voor stuk door.

E-mailadres

Je gebruikersnaam is het e-mailadres waarmee je account is aangemaakt. Controleer ook of deze goed is gespeld en of je niet per ongeluk ergens een spatie hebt toegevoegd.

Wachtwoord

Het wachtwoord heb je zelf bedacht toen je account aangemaakt is. Weet je dit wachtwoord niet meer? Dan kun je via deze link een nieuw wachtwoord instellen.

Verificatie

Nadat je account is aangemaakt dien je je mailadres te verifiëren. Je kunt hier controleren of je jouw mailadres eerder al hebt geverifieerd en/of alsnog je mailadres te verifiëren.

Lukt het nog steeds niet om in te loggen? Stuur dan een mail naar support@rompslomp.nl, Wij kijken dan wat we kunnen doen om ervoor te zorgen dat je weer in kunt loggen.