Hoe maak je een snelkoppeling naar Rompslomp?

Als je vaak gebruik maakt van Rompslomp op je desktop of laptop dan kunnen we ons voorstellen dat het handig is dat je snel toegang kunt krijgen tot Rompslomp. Je kunt dit doen door een snelkoppeling naar Rompslomp.nl te maken.

Hieronder lees je mogelijkheden voor Windows- en Macgebruikers:

Snelkoppeling maken in Windows.

De stappen zijn afhankelijk van welk type Windows versie je gebruikt maar dit zijn de algemene instructies.

• Klik met je rechtermuisknop op een lege plaats op je bureaublad en kies voor 'Nieuw' > 'Snelkoppeling'
  • Vul vervolgens de URL van rompslomp in: https://rompslomp.nl
  • Als je nu dubbelklikt op de snelkoppeling ga je naar onze website. Als je daar je logingegevens invult en laat bewaren dan zul je de volgende keer ook direct ingelogd op Rompslomp.nl komen.

Snelkoppeling maken met Mac.

• Ga naar Safari en open de website waar je een snelkoppeling naar wilt maken. Sleep de URL vanuit de adresbalk naar het bureaublad van je Mac.
  • Selecteer de snelkoppeling en druk op de 'Enter' toets om de titel van de snelkoppeling aan te passen, bevestig de naamswijziging door nogmaals op enter te drukken.
  • Het is mogelijk om een snelkoppeling toe te voegen aan het Dock, dit is echter alleen mogelijk in de document sectie van het Dock (rechts naast van scheidingsstreep).