Inkomende facturen doorsturen naar je eigen Rompslomp Schoenendoos e-mailadres

Geschreven:

Het is nu mogelijk om je facturen te mailen naar je eigen Rompslomp schoenendoos adres. De e-mails komen dan direct in je schoenendoos te staan, van waaruit je ze kunt inboeken op het moment dat jou dat uitkomt.

Schoenendoos e-mailadres instellen

Klik in de schoenendoos op de knop 'E-mail instellen' om je eigen schoenendoos mail adres aan te maken.

Schoenendoos email instellen

Kies een naam voor je schoenendoos e-mail (bv je bedrijfsnaam) en klik op opslaan.

Schoenendoos email opslaan

Nu kan je alle bestanden, zoals binnenkomende facturen, die je in de schoenendoos wilt opslaan gewoon mailen naar dit adres. De meeste e-mail programma's hebben een filterfunctie die dit voor je kunnen automatiseren.

Schoenendoos email doorsturen

Schoenendoos e-mailadres wijzigen

Mocht je het adres willen wijzigen kan dat in de 's' van de schoenendoos.

Schoenendoos email wijzigen

Ga naar je schoenendoos en stel daar je eigen e-mailadres in en start direct met e-mailen!